Wim Gevaert à la carte

Dansscholen, privélessen, showwerk, workshop, teambuildings, coaching, dansinitiatie op locatie , …

Dankzij jarenlange ervaring in de professionele danswereld en het begeleiden van zowel ervaren als onervaren dansers is Wim een uitstekend dansleraar. Wekelijks brengt hij zijn kennis over in verschillende dansscholen, maar ook één-op-één les is hem niet vreemd. Naast danslessen, is hij ook gedreven in het coachen van individuen die op topniveau moeten presteren. En zelfs het geven van een teambuilding of workshop is voor hem steeds weer een nieuwe uitdaging. Kortom, Wim à la carte.

Dansscholen
Wim Gevaert – diensten – dansscholen

Wim geeft les in een ruime selectie aan dansen zoals, (disco-,popcorn-,café-) swing, boogie woogie, cuban salsa (ook salsa solo) en verschillende stijldansen zoals Engelse en Weense wals, tango, rumba, quickstep, etc. Recentelijk geeft Wim Argentijnse Tango (in een “vernieuwd kleedje”). Dit doet hij wekelijks in dansscholen/locaties. Ook es een gastles verzorgen in een andere dansschool is hem niet vreemd. Andere dans- en bewegingsvormen zoals rolstoeldans, theaterdansvormen en ander showwerk zijn geregeld een uitdaging voor Wim’s vindingrijkheid.

“je bent een danser met gans jouw zijn”

meer over dansscholen

Privélessen
Wim Gevaert – diensten – privélessen

Je huwelijksdag. Een dag vol mooie momenten. Zo ook jullie eerste dans als gehuwd koppel. Leer in enkele korte lessen een unieke, op jullie maat gemaakte dans aan.

Of misschien ben je geïnteresseerd om dansles te volgen, maar heb je geen tijd om wekelijks op een vast uur te dansen in een dansschool?

Misschien wil je wel die ene dans aangeleerd worden.

vraag meer info

Professionals
Wim Gevaert – diensten – professionals – Sterren op de Dansvloer met Dina Tersago

Een professionele danser, choreograaf of coach nodig? Wim kan je met zijn jaren ervaring zeker en vast goed van dienst zijn. Werken in de tv- en mediawereld is dan ook niet vreemd voor Wim dankzij zijn deelname aan o.a. “Sterren op de dansvloer”.

Of je bent zelf een professionele danser en wil nog wat bijleren? Of je zoekt iemand om mee samen te werken?

vraag meer info

Bedrijven
Wim Gevaert – diensten – teambuildings

Dankzij zijn jaren ervaring in het begeleiden van individuen en groepen is Wim een uitstekende coach en kan hij zijn verworven talenten ook aanwenden om motiverende teambuildings te geven.

vraag meer info

Heb je een vraag voor Wim?

Laat dan zeker iets van je horen! Gelieve jouw locatie van waar je mailt te vermelden.

Neem contact op